IT.UA - home page

Меню
Aside section
Назад до Медіа

У Групі ДТЕК розповіли чому обрали рішення з автоматизації HR-сектора від IT-Enterprise

2023.08.22
Новини
Традиційна і відновлювальна енергетика
У Групі ДТЕК розповіли чому обрали рішення з автоматизації HR-сектора від IT-Enterprise

В команді Групи ДТЕК, лідера енергетичного сектора України, розповіли чому серед 90 інших претендентів обрали для автоматизації HR-процесів Українську продуктову IT-компанію IT-Enterprise. 

Як відзначила Ксенія Нестеренко, керівниця проєкту з автоматизації HR-процесів Групи ДТЕК, серед переваг рішень від IT-Enterprise були:

  1. гнучкість (можливості використовувати кастомний інтерфейс, налаштовувати та програмувати рішення під цілі бізнесу);
  2. вигідна ліцензійна політика;
  3. надійність технологій, які дають змогу підтримувати більше ніж 40 000 користувачів;
  4. досвід впровадження подібних рішень для великих компаній в Україні та за кордоном. 

«Компанія ДТЕК допомагає нашій країні забезпечити незалежність не тільки на енергетичному, а й на цифровому фронті, впроваджуючи рішення українських компаній-розробників. 

17 серпня 2023 року в Academy DTEK відбулося Офіційне відкриття проєкту з автоматизації HR-процесів: найму, адаптації, щорічної оцінки діяльності співробітників, навчання, управління талантами та комунікаціями. 

Дякую нашій Координаційній раді, CEO і HRD Бізнесів, керівництву Академії ДТЕК за колосальну підтримку проєкту. 

Вдячна нашій команді, учасникам робочих і фокус-груп за залученість та ідеї, зовнішнім партнерам  за професіоналізм, вміння працювати у високому продуктивному темпі та системний погляд на рішення, внутрішньому партнеру  MODUS X  за клієнторієнтовність, блискучу роботу в команді та потужну методологію розробки та впровадження цифрових продуктів.

Впевнена, що разом ми побудуємо надійне, зручне, корисне рішення, яке допоможе пришвидшити терміни найму кандидатів та адаптації новачків, підвищити результативність та мотивацію команд, створити інструменти кар'єрного зростання та розвинути культуру зворотного зв'язку в компанії», — відзначила Ксенія Нестеренко у піблічній заяві.

Як відзначив Олег Щербатенко, засновник та СЕО компанії IT-Enterprise, його команда горда, що може залучити свій багаторічний досвід для розв'язання ключових задач галузеутворюючої компанії. 

«Боротьба за таланти та кадри стала за ці півтора року однією з ключових задач українського корпоративного сектору.

Трансформація процесів, впровадження цифрових рішень є одним з елементів стратегії з ефективного залучення кадрів, розкриття потенціалу, розвитку команд.

Пишаюся тим, що наш досвід допомагає системним компаніям рухати економіку країни й створювати хороші робочі місця для талановитих людей» прокоментував старт проєкту Олег Щербатенко. 

За інформацією Групи ДТЕК, до кінця 2023 року заплановано запустити автоматизовані програми адаптації новачків і щорічну оцінку діяльності співробітників, яка включатиме оцінку компетенцій, KPI та планування розвитку. 

В наступному, 2024 році проєктом передбачено запуск модуля Рекрутинг що охоплює напрямок навчання, управління кар'єрою та комунікаціями, як-от: опитування, миттєвий зворотний зв'язок, подяки, рейтинги співробітників тощо. 

Як відомо, взимку 2023 рока Корпорація Біосфера завершила впровадження рішення Рекрутинг від IT-Enterprise для підвищення ефективності процесів в управлінні талантами компаній.

Новини
Традиційна і відновлювальна енергетика