IT.UA - home page

Меню
Aside section
Назад до Медіа

IT-Enterprise взяли участь у масштабному заході для підприємців — SUP DAY FORUM KYIV

2024.04.25
Новини
IT-Enterprise взяли участь у масштабному заході для підприємців — SUP DAY FORUM KYIV

24 квітня 2024 року у Києві відбувся великий офлайн івент SUP DAY FORUM KYIV, що став важливою подією для підприємців та бізнес-спільноти України. На цьому заході, який був організований Спілкою Українських Підприємців, зібралися представники різних галузей бізнесу, щоб обговорити важливі теми. А також поділитися бізнес-кейсами та власним досвідом, що є вкрай цінним через виклики, з якими стикається бізнес останні 3 роки

Одним із учасників заходу був засновник і СЕО компанії IT-Enterprise Олег Щербатенко. 

Компанія IT-Enterprise є членами СУП уже впродовж п'яти років. І активно підтримує український бізнес, розвиває доступні для малого та середнього бізнесу програмні рішення MASTER, сервіси Signy і SmartTender та інноваційні технології. 

СЕО IT-Enterprise Олег Щербатенко на заході мав змогу обмінятися досвідом та знаннями з іншими учасниками. Він поділився власними кейсами та ідеями під час спілкування з однодумцями. Це відкрило нові можливості для співпраці та пошуку нових шляхів розвитку та просування українського бізнесу за кордон. Та розвитку безпосередньо в України.

«SUP DAY FORUM KYIV є важливою подією, що об'єднала підприємців з різних регіонів, які, попри війну, продовжують свою діяльність та розвивають економіку країни. На заході обговорювалися найактуальніші теми для бізнесу, зокрема, шляхи його розвитку в умовах блокування кордонів, як вплинуть на бізнес зміни в законодавстві. Також розглядалася проблема нестачі кадрів і перспектива залучення інвестицій», — говорить Олег Щербатенко 

Він наголосив, що учасники отримали відповіді на запитання, які сьогодні хвилюють увесь бізнес щодо управління ризиками під час війни, роботи з командами й адаптації до нових реалій, завдань, які стоятимуть перед українським бізнесом незабаром. 

«Компанія IT-Enterprise розділяє цінності СУП, спрямовані на поліпшення економічного клімату країни, і готова докладати всіх зусиль, щоб розвивати український бізнес і на міжнародному рівні», — зазначив Олег Щербатенко, СЕО компанії IT-Enterprise.

Участь компанії IT-Enterprise в SUP DAY FORUM KYIV підкреслила її важливу роль у підтримці підприємницького середовища та інноваційного розвитку в Україні. 

Українська продуктова компанія IT-Enterprise рухає цифровізацію ключових компаній базових галузей України більш як 35 років. Серед клієнтів компанії — Укрпошта, Укрзалізниця, Епіцентр К, Інтерпайп, Укрнафта, Біосфера, DTEK, АПК-Інвест, Ольвія, ПБГ Ковальська, ПрАК АК Київводоканал, Comfy, Metro та інші.

На міжнародному ринку — Ducab Group (ОАЕ), Elsewedy Electric (Єгипет), PGA Electric (Румунія).

Засновник і СЕО компанії Олег Щербатенко є послідовним популяризатором рішень класу Industry 4.0 і Industry 5.0.

Новини