IT.UA - home page

Меню
Aside section
Назад до Медіа

Команда IT-Enterprise розпочала проєкт з підвищення ефективності управління виробництвом для компанії UKROLIYA

2023.09.29
Новини
Агросектор і харчова промисловість
Виробництво
Команда IT-Enterprise розпочала проєкт з підвищення ефективності управління виробництвом для компанії UKROLIYA

На замовлення потужного українського виробника та експортера, компанії UKROLIYA команда IT-Enterprise розпочала проєкт нового рівня цифровізації процесів, який дозволить ще більше підвищити ефективність управління виробничими майданчиками. 

Компанія UKROLIYA працює понад 20 років в галузі перероблювання соняшника, виготовлення соняшникової олії та макухи й постійно вдосконалює технології та виробничі потужності. Постійна увага до якості продукції дозволяє компанії залишатися одним з найбільших експортерів України в цій категорії: вітчизняна олія має споживачів в США, Канаді, країнах ЄС, Австралії та багатьох інших.

На зараз UKROLIYA обрала пріоритетним напрямком бізнесу — створення продуктів з доданою цінністю в сегменті професійних кулінарних та високоолеїнових органічних олій. 

UKROLIYA представлена торговими марками традиційної соняшникової олії «Дикальна», а також професійною високоолеїновою олією EFFO і органічною соняшниковою під брендом Garna Organica.

«Сьогодні менеджмент і власники виробничих компаній приділяють максимальну увагу до питань ефективності використання наявних ресурсів, і, зокрема, ще більш дбайливого використання обладнання. 

Споживач в Україні та закордоном хоче як і до великої війни отримувати високу якість водночас виробник через війну має чисельні виклики: від переформатування команд до перебоїв із постачанням електроенергії. 

Тож ми зараз дуже інтенсивно вкладаємо весь наш більше ніж 35-річний досвід з цифровізації підприємств для того, щоб компанії, що є центрами галузі, могли керувати процесами в екстраординарних, військових умовах і комфортним шляхом», відзначив Олег Щербатенко, засновник, СЕО компанії IT-Enterprise.

Як відзначили в IT-Enterprise, під час проєкту заплановано, зокрема, впровадження рішень з управління основними фондами виробництва SmartEAM, алгоритмів, які зможуть постійно аналізувати стан обладнання, на ранніх етапах виявляти перші ознаки несправності та формувати відповідне попередження оператору, щоб забезпечити своєчасне реагування та планувати ремонтні роботи. 

Такі рішення від команди IT-Enterprise дозволяють зменшити простої обладнання, яке частіше за все виникає через аварійні ситуації та термінові ремонти, покращити планування процесів, зробити управління для персоналу більш зручним. 

Як відомо, підрозділ компанії УКРОЛІЯОРГАНІК — є першим в Україні маслопресовим заводом, який спеціалізується на перероблюванні виключно органічної сировини.

УКРОЛІЯОРГАНІК сертифіковано відповідно до стандарту органічної продукції Європейського Союзу та відповідає швейцарському стандарту BIOSUISSE, американському стандарту NOP і канадському стандарту — COR. 

Укаїнська продуктова компанія IT-Enterprise рухає цифровізацію ключових підприємств базових галузей України більш як 35 років.

Серед клієнтів компанії
Укрпошта, Укрзалізниця, Епіцентр К, Інтерпайп, Біосфера, ДТЕК, АПК-Інвест, Ольвія, ПБГ Ковальська, ПАК АК Київводоканал, Міністерство освіти та науки, Міністерство інфраструктури та інші. 

Серед міжнародних замовників промисловий гігант сходу Ducab, румунська PGA Electric, потужні промислові гравці ринку MENA — SEMAF і Elsewedy Electric.

Засновник та СЕО компанії Олег Щербатенко є послідовним 
популяризатором рішень класу Industry 4.0 та 5.0.

Новини
Агросектор і харчова промисловість
Виробництво