IT.UA - home page

Меню
Aside section
Назад до Медіа

Практичність використання ERP, кейси впровадження блоку фінанси у IНТЕРПАЙП і DTEK D.TRADING на CFO Forum 2023

2023.11.02
Новини
Фінанси
Практичність використання ERP, кейси впровадження блоку фінанси у IНТЕРПАЙП і DTEK D.TRADING на CFO Forum 2023

Як отримати результат від управлінської діяльності за вимірюваними фінансовими показниками за допомогою сучасних IT-систем. Це одна з тем важливої дискусії щодо управління фінансовим блоком в компаніях на Форумі Фінансових Директорів — CFO Forum 2023.

Цього року головна тема події — «Стратегія та інструменти трансформації бізнесу» і фактично, це продовження обговорень і пошуку компаніями шляху зміцнення керованості процесами та посилення ефективності. Бо різниця між ефективністю, про яку говорили до 2022 року, і задачами, які є зараз — суттєва.

«За поточні 1 рік і 8 місяців наша команда IT-Enterprise мала чимало роботи, і я бачу як сильно змінюється філософія підприємництва. 

Бізнес демонструє віру в майбутнє країни, інвестує в нове обладнання, якість товарів і послуг, в інновації, які допомагали б досягати цілей.

Посилена увага до фінансового блоку — бюджетування, обліку, казначейства, звітності різних форматів.

Для багатьох компаній стали важливим впровадження цифрових інструментів, які допомагають демонструвати прозорість і співпрацювати з міжнародними партнерами, інвесторами, фондами» — зазначив Олег Щербатенко, засновник і CEO IT-Enterprise.

Власне лідери фінансового блоку компаній стали в багатьох випадках драйверами цифрової трансформації компаній.

Про виклики, рішення, зміни, інструменти управління процесами, відмову від токсичного софта говорили на панельній дискусії «ERP-система та автоматизація — відкрита розмова про практичність», модератором якої був Олексій Янковський, партнер, керівник практики консультаційних послуг у сфері технологій та кібербезпеки KPMG Ukraine.

Дискутували коло питань
«Альтернатива 1С існує що далі?», «Практичний досвід впровадження ERP-рішень автоматизації кейси від вендорів», «Що таке успішно впроваджений проєкт?», «І які запити ринку».

Серед спікерів — 
Ганна Мікулицька, керівна директорка SAP Ukraine, Дмитро Попінако, INNOWARE і Олег Щербатенко, засновник і СЕО IT-Enterprise.

Також традиційно компанії-замовники IT-Enterprise демонстрували практику цифрової трансформації і приклади партнерства між вендором IT-системи і компанією-замовником.

Цього року на Сесії 3 — щодо Трансформації і Фінансового бізнес-партнерства пролунали кейси, якими команда IT-Enterprise особливо пишається: впровадження управління фінансами в компаніях ІНТЕРПАЙП Україна і DTEK D.TRADING.

Про «Стратегію в умовах невизначеності», про ключові елементи стратегії компанії і про те, як менеджмент компанії використовує ці елементи в прийнятті рішень в поточних умовах невизначеності доповідав Сергій Кузьменко, CFO IНТЕРПАЙП Україна.

Про те «Як ефективно управляти бюджетами, коли ти в топ-3 Українських компаній за величиною доходу» розповів Олександр Діордиця, директор департаменту з планування та фінансового контролінгу DTEK D.TRADING.

IT-Enterprise є постійним партнером з трансформації Форуму Фінансових Директорів — CFO Forum.

Відеозапис треків за посиланням (очікується).

Новини
Фінанси