IT.UA - home page

Меню
Aside section
Назад до Медіа

Команда Delta Sport назвала переваги цифрового партнерства з IT-Enterprise

2023.11.13
Новини
RETAIL
R&D
Команда Delta Sport назвала переваги цифрового партнерства з IT-Enterprise

Один з найбільших Українських ритейлерів, амбасадор бренду Nike в Україні компанія Delta Sport задоволена результатами першого року цифрового партнерства з компанією IT-Enterprise і роботою впровадженої в компанії ERP-системи IT-Enterprise. 

Відеотрек за посиланням 

«Я пишаюся тим, що можу відповідально підтвердити: компанія IT-Enterprise виробляє продукт світового рівня і займає гідне місце серед світових лідерів розробників ERP-систем», — відзначив керівник проєкту оновлення ERP-системи в компанії Delta Sport Олександр Лісецький під час онлайн-форуму «No-code/low-code платформа IT-Enterprise — версія 2024 — Digital Transformation Core».

Співпраця компаній розпочалася рік тому. Їй передував довгий підготовчий період під час якого Delta Sport не тільки сформувала вимоги до ERP-продукту, якого потребує, але і детально вивчила сильні та слабкі сторони топпродуктів представлених на світовому ринку. Вибір партнера був свідомим і добре виваженим.

Протягом майже 17 років перед цим, компанія користувалася програмним комплексом Microsoft Dynamics AX — відомий, як Dynamics 365.

«Axapta 2 була долучена для взаємодії з інтернет-каналом продажів. Безпосередньо в інтернет-каналі використовується Бітрікс24, а також, Terrasoft для бонусної системи.

1С 7.7 використовується для управлінського обліку, 1C:Бухгалтерія 8 — для бухгалтерського обліку, Creatio — використовується для бонусної системи, S-Market — для продажів на касах магазинів. 

Trasix — для обміну інформацією з постачальником товарів бренду Nike. Були окремі програми, якими користується відділ логістики, HR, юридичний відділ, відділ будівництва і ремонтів. В результаті ми мали таку собі систему-Франкенштейн», — розповів Олександр Лісецький.

За його словами, у взаємодії між програмами виникала маса труднощів. Накопичення помилок негативно впливало на ефективність, що відчувалося і у такому чутливому до часу взаємодії каналах як е-commerce.

«Було прийнято рішення перезавантажити усі бізнес-процеси компанії на сучасній платформі, яка б об’єднала усі аспекти роботи компанії та стала надійним хребтом для всіх процесів і залучених в них співробітників. Працювала як єдиний організм», — розповів представник компанії.

Delta Sport розпочала з опитування співробітників на всіх ланках, в ході яких вони озвучили свої побажання до роботи систем, ділились досвідом роботи з тими, які використовувалися. Цей крок дозволив компанії систематизувати бізнес-процеси, актуалізувати їх необхідність, допоміг визначити вартість в часі та грошах.

Після цього був проведений детальний аналіз програмних продуктів представлених на Українському ринку з фокусом на ті, які б найбільше відповідали поставленим завданням. Розглядали ERP-cистеми з десяти найкращих. У фінал відбору вийшли: Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations, S/4HANA та IT-Enterprise.

«Зазначу одразу, що ціна не була вирішальним фактором при виборі, але однозначно стала приємним бонусом від IT-Enterprise.  Вирішальним моментом для нас була команда інтегратора і здатність команди інтегрувати систему у нашій компанії, не спровокувавши її зупинку і не пошкодивши цілісності даних. 

Ми також виходили з того, що у SAP S/4HANA та Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations, розробники та власники продукту перебувають в іншому світі, як з точки зору специфіки ринків з його регуляторним полем, так і з точки зору системи пріоритетів, потенційної підтримки і співпраці.

Для цих двох компаній — Україна один з багатьох ринків. У їх загальному бізнесі його доля — мізерна. Українські компанії не на перших щаблях пріоритетів. Є ризик, що взаємодія, яка потребує зворотного зв’язку триватиме тижні, якщо не місяці.

Це означає, що компанія-реципієнт не підлаштовує ERP-систему під свої потреби, а змушена сама підлаштовуватися під стандартні рішення. Водночас будь-яка навіть найкраща система потребує індивідуальних додаткових налаштувань під потреби компанії, яка її використовує», — підкреслив Олександр Лісецький.

У підсумку Delta Sport, як програмний продукт і партнера-інтегратора ERP-системи обрала IT-Enterprise, з наступних причин:

  • компанія є розробником програмного продукту і ідеально в ньому розбирається;
  • має постійний і достатній штат спеціалістів різних рівнів для розв'язання різних задач;
  • компанія може налаштувати ERP-систему під клієнта з урахуванням їхніх індивідуальних потреб;
  • враховує всі аспекти національного регуляторного поля, чинні вимоги до бухгалтерського обліку та роздрібної торгівлі.

Delta Sport — Українська ритейл компанія, заснована у 1998 році. За свою 25-річну історію керувала понад двадцятьма брендами. Сьогодні має в портфоліо чотири топових бренди: Nike, Converse, Helly Hansen, Speedo. 

Також компанія створила і розвиває власний бренд All Stars — мережу мультибрендових магазинів кросівок. Компанія має дистрибуцію в 10 країнах, зокрема працює в Казахстані, Молдові, Грузії, Вірменії, Азербайджані, Узбекистані, Туркменістані, Киргизстані, Таджикистані. В штаті компанії працюють понад 800 співробітників.

Українська продуктова компанія IT-Enterprise рухає цифровізацію ключових компаній базових галузей України більш як 35 років.

Серед клієнтів компанії — Укрпошта, Укрзалізниця, Епіцентр К, Інтерпайп, Укрнафта, Біосфера, DTEK, АПК-Інвест, Ольвія, ПБГ Ковальська, ПрАК АК Київводоканал, Comfy, Metro та інші.

Серед міжнародних замовників — промисловий гігант сходу — Ducab, румунська PGA Electric, потужні промислові гравці ринку MENA — SEMAF і Elsewedy Electric.

Засновник і СЕО компанії Олег Щербатенко є послідовним популяризатором рішень класу Industry 4.0 і Industry 5.0.

Відеозапис за посиланням 

Новини
RETAIL
R&D